Skobutik for hele familien

Sko & Sko har to butikker - en i Vodskov og en i Aabybro. Butikkerne ejes privat af Ole Thomsen, som også selv ekspederer kunder bag disken i både Vodskov og Aabybro. Skobutikken i Vodskov blev overtaget i marts 1995, og i marts 2005 blev skobutikken i Aabybro overtaget. Begge skobutikker ligger i bycentrum.

I Sko & Sko lægger vi stor vægt på at have sko til hele familien. Vi går højt op i at yde en god service - altid med kundens behov i fokus.

 

En dedikeret medarbejderstab

Når du går ind ad døren til Sko & Sko, vil du blive mødt af glade og smilende medarbejdere, der alle sammen vil gøre deres bedste for, at du får en personlig, tilfredsstillende behandling og kan forlade butikken igen med følelsen af at have gjort et godt køb. Vi gør hver dag en dyd ud af at lytte til kundens specifikke ønsker og behov, og derved kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige sko for netop dig. Kig forbi en af vores butikker og få en god snak.

 

Vi har kunden i fokus

I Sko & Sko butikkerne får vi ros for det store udvalg på vores hylder, og det er vi meget glade for. Det store udvalg giver os muligheden for omhyggeligt at finde frem til de helt rigtige sko til den enkelte. Vores fornemste opgave er at give kunden en positiv oplevelse. Vi er her for din skyld.

Vores kerneværdier er service, faglighed og sidst men ikke mindst ærlighed, og det er værdier, som vi hver dag gør vores yderste for at vise vores kunder.